Pro Life bewegingen in Amerika hebben een aangrijpende film gemaakt over de ervaringen van Abby Johnson, jarenlang directrice van een abortuskliniek van Planned Parenthood. 

De film 'Unplanned' brengt ons een unieke blik in de abortuskliniek van een Amerikaanse jonge vrouw die ooit een zeer gepassioneerde pro-abortus voorvechtster was.
Als een van de jongste directeurs van Planned Parenthood Clinic in het land was ze betrokken bij meer dan 22.000 abortussen en adviseerde ze talloze vrouwen.
Haar passie voor het recht van een vrouw om te kiezen leidde er zelfs toe dat ze een woordvoerder van Planned Parenthood werd, vechtend om wetgeving op te stellen voor de zaak waarin ze zo diep geloofde.

Tot de dag dat ze iets zag dat alles veranderde, wat Abby Johnson ertoe bracht om zich bij haar voormalige tegenstanders van de christelijke anti-abortuscampagne '40 Days For Life' te voegen en één van de meest vurige pro-life sprekers in de VS te worden.

'Unplanned' is één van de belangrijkste films die je ooit zult zien over één van de meest controversiële kwesties van onze tijd.
Aan welke kant je ook staat, deze film zal niemand onberoerd laten.

Het is letterlijk van levensbelang dat zoveel mogelijk mensen Unplanned zien. Alleen is het bereik van Pro Vita erg klein. 

De première vindt plaats op zondag 1 december om 19u in UGC Antwerpen (vlak bij het centraal station).
Tickets zijn te koop via www.unplanned.be.

Niet te missen.

 

Flyer - Unplanned